Akon is ott lesz az EFOTT fellépői között

Akon is ott lesz az EFOTT fellépői között

John Newman, Regard és Riton után újabb nemzetközi sztár, az amerikai hiphop és R&B énekes Akon is fellép július 16-án az EFOTT nagyszínpadán - harangozták be kedden a fesztivál szervezői.

Közleményükben kifejtik, Akon nevéhez olyan sikerek fűződnek, mint a Locked Up, a Lonely, a Smack That vagy az I Wanna Love You. Olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Eminem, Snoop Dogg vagy David Guetta. Több millió lemezt adott el világszerte, ötször jelölték Grammy díjra és az első szóló előadó a világon, aki egyszerre foglalta el a Billboard Hot 100 első és második helyét.

Zöldebb, fenntarthatóbb fesztiválra számíthatunk idén az EFOTT-on

Hallgatócentrikusabb és zöldebb lesz idén az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT), amelyet július 13. és 17. között rendeznek meg Sukorón, a Velencei-tónál olyan fellépőkkel, mint John Newman, a Wellhello, a 30Y, a Margaret Island vagy a Halott Pénz...

A fesztivál két kültéri színpaddal és két arénával is várja a vendégeket, melyeken a nemzetközi fellépőkön túl idén is felvonultatják majd a magyar zenekarok többségét. Így a Wellhello, a Halott Pénz, a ByeAlex és a Slepp, a Bagossy Brothers Company mellett T. Danny és BSW is várja közönségét a sukorói zenei rendezvényen.

Mindezeken túl számtalan zenei színpaddal készülnek a kiállítók is, mint például a Radio1 stage és a Hajógyár, így a populáris és a klubzene stílusa mellett a retro, az alternatív, az RnB, de még a jazz kedvelői is megtalálják a számukra kedves bulihelyszínt. Az EFOTT vendégei biztosan nem fognak nélkülözni a zenei műfajokban - ígérik a szervezők.