Van, aki megteheti, hogy egy év után sem hord maszkot – a fideszes Fenyvesi Zoltán pedig meg is tette

Van, aki megteheti, hogy egy év után sem hord maszkot – a fideszes Fenyvesi Zoltán pedig meg is tette

Fenyvesi Zoltán fideszes parlamenti képviselő olybá tűnik, fittyet hány a maszkviselés szabályára: nemrégiben ugyanis Facebookon osztott meg pár képet, melyek közül sem ő, sem az azokon szereplők nem viselnek maszkot.

A bejegyzésben egyébként arról számolt be, miszerint közös tervekkel, célokkal és kiváló projektek bemutatásával keresték őt meg Lesenceistvánd, Zalahaláp, Uzsa és Balatonederics polgármesterei.

Ahogyan Fenyvesi fogalmaz:

Jó látni, hogy településeink vezetői keresik azt az utat, hogyan tudunk együtt még sikeresebbek lenni. Az elképzeléseket lépten-nyomon segíteni fogom!

– írta, sok sikert kívánva a polgármestereknek.

Emlékezetes, októberben Fenyvesi arról tett közzé fotókat, miszerint egy doboz egészségügyi felszerelést vitt a koronavírus által letarolt darvastói szociális intézmények számára.

A dobozról készült fotón jól látható egy kínai felirat, méghozzá nem is akármilyen, hiszen erről már tavasszal is volt szó. A doboz azért izgalmas, mert az ugyanolyan, mint amit a magyar állam Kínából kapott.

Az pedig érdekes kérdés ugye, miként juthatott ilyen dobozhoz egy országgyűlési képviselő, aki aztán saját nevében jár el velük? Mi több: a csomag tartalmában is bizonyosan voltak kínai eredetű cikkek, ez az egyik képen tisztán látszik a kínai útmutatóból.

Micsoda véletlen: a fideszes képviselő saját "ajándéka" épp olyan dobozban volt, mint amilyet az állami rendeléseknél küldtek Kínából

Fenyvesi Zoltán fideszes parlamenti képviselő pénteken tett közzé fotókat arról, hogy vitt egy doboz egészségügyi felszerelést a koronavírus által letarolt darvastói szociális intézménynek. A képekhez írt szöveg szerint a Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézményének csabrendeki telephelyére, ahol az ápoltak többsége és a személyzet jelentős része is elkapta a koronavírust, „ma én is vittem ajándékba fertőtlenítőszereket és védőfelszereléseket".

Na de fejezzük is be kalandozásainkat a múltban, miután megidéztük kicsit az esetleges hamis propagandát!

Fenyvesi tehát vagy elveszítette a maszkját, vagy otthon felejtette – egy év után sokakkal megesik még mindig –, a tények azonban tények: a fotókon szereplőkön biztosan nincs maszk. S remélhetőleg a kis összejövetelnek ennek hiánya miatt nem lesznek negatív hozadékai.