Jobbik: Drasztikusan fogy a magyar, a Fidesz családpolitikája megbukott

Jobbik: Drasztikusan fogy a magyar, a Fidesz családpolitikája megbukott

A hiányt pedig több százezer külföldi migránsmunkással igyekszik pótolni az Orbán-kormány - figyelmeztet Bencze János, aki szerint egy megoldás van, hazahozni a magyar fiatalokat külföldről, tisztességes bért adva nekik.

Ha ránézünk a friss népszámlálási adatokra, kijelenthetjük, hogy a Fidesz családpolitikája megbukott

- világított rá a népességfogyásra Facebook-oldalán Bencze János. A Jobbik-Konzervatívok országgyűlési képviselője kifejtette:

"Drasztikusan fogy a magyar lakosság, amit több százezer külföldi migránsmunkással igyekszik pótolni a kormányzat. Bármit is hazudik a propaganda, ezek a migránsmunkások el fogják venni a magyarok munkáját és alacsonyan fogják tartani a béreket. Ez a folyamat már el is kezdődött."

Arra is kitért, fiatal magyar édesanyák küzdenek a munkához jutással, ugyanis a cégek inkább a vendégmunkást választják, ő ugyanis nem fog hazamenni ápolni a beteg gyermekét, nem esik ki a termelésből. Hogy vállaljon így egy fiatal magyar nő gyermeket, ha ennek következtében veszélybe kerül az állása és a megélhetése? - tette fel a kérdést a jobbikos honatya.

Bencze figyelmeztetett: Ázsia után már Fekete-Afrikából is érkeznek dolgozni Magyarországra. Nemrég derült ki, hogy Szombathelyen már kenyai migránsmunkások dolgoznak. Hogy miért? Azért, mert ők még olcsóbban vállalnak munkát, mint az Ázsiából behozottak.

Mi lesz így a magyarokkal? Mi lesz így az itt élő magyar fiatalokkal? Milyen jövőképük van így? Miért a migránsmunkásokat támogatja a kormány? Egy megoldás van, hazahozni a magyar fiatalokat külföldről, és tisztességes bérekkel segíteni az itthon maradásukat! Ilyen lenne egy normális Magyarország!

- vázolta fel Bencze János az Orbán-kormány rendszerének alternatíváját.

(Címlapkép: Bencze János - Béli Balázs/Alfahír)