Jobbik: Legyen végre a magyar nemzeti érdek, a magyar munkavállaló az első!

Jobbik: Legyen végre a magyar nemzeti érdek, a magyar munkavállaló az első!

A Fidesz-kormány olcsó munkaerővel kedvez a multiknak, miközben a magyar családokat tovább sújtja az Európa-rekorder Orbán-infláció. A Jobbik-Konzervatívok emberhez méltó, európai szintű béreket követel.

A magyar emberek a rendszerváltás igazi vesztesei, ezért pedig a magyar nemzeti érdekeket eláruló, az országot kiárusító kormányok, többek között a rendszerváltás óta legtöbbet, 17 évet kormányzó Orbán-kormány a felelős – írta közleményében a konzervatív párt.

Miközben a régió posztszocialista országainak kormányai azért küzdöttek, hogy hazájukban a fizetések felzárkózzanak az európai bérekhez, addig az Orbán-kormány az olcsó magyar munkaerővel érvelve csábította hazánkba a külföldi tőkét és vendégmunkások tömegeit, ezért alacsonyak nálunk a bérek már a környező országokhoz képest is!

Ráadásul a kormány elhibázott gazdaságpolitikája miatt a magyar családokat sújtó Orbán-infláció egész Európát tekintve a legmagasabb – tették hozzá.

"Mi, Jobbik-Konzervatívok azt mondjuk, hogy ebből elég volt!"

Hangsúlyozták: legyen végre a magyar nemzeti érdek, a magyar munkavállaló az első. Szerintük ehhez egy felelős kormányra lenne szükség, ami képes letörni az Orbán-inflációt, és végre normális, legalább az európai átlaghoz közelítő béreket biztosít a magyar dolgozóknak.

(Címlapkép: Jobbik-Konzervatívok/facebook