Jobbik: Nem hagyjuk, hogy az Orbán-kormány végrehajtsa újabb zsarnoki tervét!

Jobbik: Nem hagyjuk, hogy az Orbán-kormány végrehajtsa újabb zsarnoki tervét!

Több hazai településre is ellátogattak jobbikos politikusok, hogy felhívják a figyelmet az utóbbi idők egyik legveszélyesebb tervére. Ellenzik, hogy akkugyár-nagyhatalommá tegyék Magyarországot, a magyar béreket méltatlanul alacsonyan tartva pedig főként ázsiai migránsmunkásokat telepítsenek be hazánkba, ezzel pedig még több magyar fiatalt üldözzenek külföldre.

Magyarország nem lesz ázsiai munkásszálló! Migránsmunkások helyett európai béreket! - tette egyértelművé álláspontját a Jobbik-Konzervatívok. Az ellenzéki párt vasárnapi Facebook-bejegyzésében felelevenítette, hogy az elmúlt hetekben a Jobbik-Konzervatívok képviselői több településre is ellátogattak, felhívva a figyelmet az Orbán-kormány magyar embereket ellehetetlenítő veszélyes tervére:

a Fidesz ázsiai akkugyárak és migránsmunkás-telepek országává akarja tenni hazánkat. A magyar emberek azonban ebből nem kérnek!

- fogalmaztak, megjegyezve: az elmúlt évek során már megszokhattuk, hogy a törvények, a döntések csak és kizárólag Orbán és körének igényeit szolgálják ki.

A Fidesz-kormánynak nem számítanak a magyar emberek, mindössze az, hogy megtartsák hatalmukat, és minél több pénzt harácsoljanak össze hazánk és honfitársaink kárára

- jelentette ki a Jobbik, figyelmeztetve:

"Az utóbbi idők egyik legveszélyesebb terve, hogy a gazdaságunkra, a környezetünkre, a magyar családokra is végzetesen káros módon akkugyár-nagyhatalommá tegyék Magyarországot, a magyar béreket méltatlanul alacsonyan tartva pedig főként ázsiai migránsmunkásokat telepítsenek be hazánkba, ezzel pedig még több magyar fiatalt üldözzenek külföldre."

A konzervatív párt felidézte: "a Fidesz-kormány átverte a magyar embereket, hiszen korábban azzal harsogták tele a sajtót, hogy nem engedik, hogy a migránsok elvegyék a magyar emberek munkáját. Ma azonban azt látjuk, hogy több százezer migránsmunkást akarnak szervezetten hazánkba telepíteni, ezzel pedig még inkább leszorítják az amúgy is megalázóan alacsony béreket, és még inkább megfosztják a munkalehetőségtől az itthoni munkavállalókat, ráadásul megbontják hazánk kulturális egységét is".

A Jobbik-Konzervatívok folytatja a betelepítés elleni fellépést, nem hagyjuk, hogy a Fidesz-kormány végrehajtsa újabb zsarnoki, a magyar embereket és a magyar településeket végleg tönkretevő tervét! Magyarország nem lesz ázsiai munkásszálló! Migránsmunkások betelepítése helyett normális, európai béreket a magyar munkavállalóknak!

- rögzítette friss posztjában a Jobbik-Konzervatívok.

Az utóbbi hónapban az ellenzéki párt képviselői több magyar településen is kihelyeztek alternatív, többnyelvű helységnévtáblákat, többek között Debrecentől kezdve Komáromon át egészen Zalaegerszegig.

(Címlapkép: Lukács László György és Keresztesy Gergő debreceni sajtótájékoztatója - Béli Balázs/Alfahír)