A fideszes sajtó támogatásával kíván magyar gyermekeket támogatni Kovács Béla

Idén Siófok, Tapolca és Somoskőújfalu után Tiszavasváriban is üdülnek az Alapítvány támogatásával családok (csak az utóbbi helyszínen majd 80 fő - a szerk), ahol szombat délután Kovács Béla, jobbikos EP-képviselő tett egy rövid látogatást.

Friss gyümölccsel és gyermekjátékokkal érkezett a politikus, aki a politika iránt érdeklődést mutató nyaralók kemény kérdéseire is válaszolt.

A kémváddal gyanúsított politikus kijelentette, mintegy félszáz per indítását tervezi a róla valótlanságokat terjesztő orgánumokkal szemben, a peranyagok összeállítása folyamatosan történik, a megítélt kártérítések egy részét pedig nehéz sorsú magyar családok támogatására kívánja fordítani.

Kovács ugyanakkor azt is megjegyezte, hogy a kampányban bilincset kívánnak tenni a csuklójára, de - lévén ártatlan - nincs mitől félnie.

"Senki helyett sem tudjuk megoldani a problémát, de segítünk a talpra állásban"

Hogyan képes egy politikai párt által finanszírozott karitatív szervezet valódi közösségeket teremteni, és milyen segítséget nyújthat olyan rászorulóknak, akik már semmi másban nem reménykedhetnek? Milyen feltételekkel várják a rászorulók és a segítő szándékkal érkezők közeledését? Többek között ezekről a kérdésekről beszélgettünk Kiss Gabriellával, a Jobbik Szeretetszolgálat Alapítványának főkoordinátorával, aki elárulta, mik a szervezet legfontosabb programjai jelenleg, és mit remélnek 2018-tól.