Újabb videó: a Jobbik megmutatta a kormánysajtó fenyegetőző "kutyasétáltató" provokátorát

Újabb videó: a Jobbik megmutatta a kormánysajtó fenyegetőző "kutyasétáltató" provokátorát

A Jobbik a Facebook-oldalára töltött fel egy videót a kormánysajtóban csak "ártatlan járókelőként", vagy "kutyasétáltató férfiként" bemutatott, amúgy évek óta ismert provokátorról. 

Jakab: nem járókelő, hanem egy ismert provokátor ellen kellett fellépniük a szervezőknek és rendőröknek

A fideszes sajtó nemrég elkezdett egy olyan álhírt terjeszteni, miszerint Jakab Péter hajdúhadházi fórumán a Jobbik miniszterelnök-jelöltjének testőrei összevertek egy kutyáját sétáltató járókelőt. Noha minimális realitásérzékkel is bárki számára nyilvánvaló lehetett, hogy itt valami nem stimmel, a Jobbik elnöke most nyilvánosan reagált arra, mi történt pontosan.

Rubi Gergely ugyanis már 2018-ban is igyekezett megzavarni a párt rendezvényeit a fideszes tévéstábok előtt, így nem volt igazán meglepő az sem, hogy ismét egy jól szervezett kampányt építenek a provokátor akciójára. 

A Jobbik videóján olyan vállalhatatlan beszólásokat látunk Rubi Gergely részéről, mint hogy

"szopjátok a zsidók faszát!",

vagy

"lőfegyverem, már nem élnétek, faszfejek!". 

 

"A Fidesz álhírgépezete szerint földre tepertek egy ártatlan kutyasétáltatót. De nézzük meg, ki is ő a valóságban, aki a helyszínen lőfegyver használatával is fenyegetett. Ilyen lenne egy békés járókelő? Ne dőlj be az álhírgyárnak, tájékozódj hiteles forrásokból!"

- kommentálta videóját a Jobbik. 

Arról is beszámoltunk, hogy két nappal ezelőtt az Origo nevű kormánylap pártállami időket idéző módon, titokban készült videófelvételt közölt arról, ahogy Jakab Péter és stábjának egy része kijön egy étteremből. Az Origo és társai azóta csámcsognak azon, hogy a Jobbik miniszterelnök-jelöltjének utcafórumain kik vannak ott, mióta az évek óta jól ismert, a kormánysajtó által korábban is felhasznált provokátorral, Rubi Gergellyel szemben az egyik rendezvényszervező fellépett, miután az obégató férfi erőszakkal lépett fel a kollégáival szemben. 

Rubi Gergely: "Anyádat futtatom, majd abból megadom!"

Címlap Rubi Gergely: "Anyádat futtatom, majd abból megadom!" Botrányt próbált okozni Vona Gábor lakossági fórumán az Echo Tv kamerái előtt Rubi Gergely. A kibukott jobbikostól volt aki pénzét kérte vissza a fórumon, erre Rubi anyázásba kezdett. Ilyen az, amikor egy volt jobbikos a Fidesznek játszik: