Magyar Péter jelentkezőket vár képviselőjelöltnek az EP-választásra

Magyar Péter jelentkezőket vár képviselőjelöltnek az EP-választásra

Az ellenzéki pártszervező megnyitotta a jelentkezést bárki számára, hogy "a pártok szivarfüstös sötét szobáinak" gyakorlatával leszámoljon. De nem sok időt hagyott gondolkodni.

Jelentkezzetek és képviseljétek hazánkat európai parlamenti képviselőként Brüsszelben és Strasbourgban!

– bátorította követőit a tulajdonképpen toborzást végző Magyar Péter kedden a Facebook-oldalán.

„Ahogy ígértük, véget vetünk a hatalmi elit eddigi gyakorlatának, hogy a pártok szivarfüstös sötét szobában döntik el, hogy kit küldenek képviselőnek az EP-be”

– fogalmazott Varga Judit volt férje, majd hozzátette:

Mi nem levitézlett, megbukott, idegen nyelven nem beszélő politikusokat küldünk Brüsszelbe, hanem megadjuk a lehetőséget minden magyar állampolgárnak, aki érzi magában az elhivatottságot, és van víziója Európáról és Magyarországról, hogy az Európai Unióban képviselje a hazánkat.

A politikusi babérokra törő pártszervező azt is jelezte, hogy a pályázati feltételeket megtalálhatja mindenki a Talpra Magyarok Közössége honlapján, és még holnap éjfélig várják a jelentkezéseket.

Építsünk közösen egy erős Magyarországot és egy erős Európát! A haza minden előtt!

– húzta alá végül Magyar Péter.

A mintegy negyedmilliós rekordrészvételű tüntetést megszervező Magyar egy másik posztjában a Megafonnak is keményen odaszúrt, válaszul az őt ért kormánypárti lejáratáscunamira.

Hálásak vagyunk a Megafon bértollnokainak és a többi propagandistának is, hogy olyanokhoz is eljuttatták a Talpra Magyarok Közösségének a logóját, akikhez mi nem jutottunk volna el

– írta, majd levezette, hogy a fideszes propaganda szócsövei egy újabb öngólt szereztek lejáratószándékukkal, mert a mozgalmának szimbóluma egy végtelen jelet ábrázol, és valójában nem lopták, hanem Magyarék védetik le azt Magyarországon.

(Címlapkép: Magyar Péter az általa meghirdetett Nemzeti meneten 2024. április 6-án - Béli Balázs/Alfahír)