Magyar Péter videón mutatta meg a hömpölygő tömeget a Nemzeti menetén

Magyar Péter videón mutatta meg a hömpölygő tömeget a Nemzeti menetén

A NER-rel szembeszállt politikus-pártszervező szerint éppen ezért van pánik a Karmelitában. Valamire viszont választ kell még adnia.

Mutatom felgyorsítva, 37 másodperben, hogy miért van pánik a Karmelitában, miért készülnek vészforgatókönyvek, miért ülésezett egész vasárnap a “rogáni operatív törzs” és miért esett szét teljesen a Fidesz-kommunikáció

– vezette fel a Facebookon beszédes videóját Magyar Péter, aki becslések alapján mintegy negyedmillió főt számláló Nemzeti menetet és demonstrációt tudott stábjával összehozni.

A képsorok arról adnak tanúbizonyságot, hogy valóban sok-sok ember vonul végig a budapesti utcákon, egyenesen a Kossuth Lajos tér és a Parlament épülete felé menet.

Magyar hétfő reggeli bejegyzése szerint az összesűrített videó felvétele idején már nagyjából tele volt a Kossuth tér tüntetőkkel.

Egy későbbi facebookos posztjában pedig szűkszavúan, de velősen annyit írt:

Talpra, Magyarok!

A félreérthetetlen üzenetéhez pedig hozzákapcsolt egy sokatmondó, rendkívül sok szimpatizánsát mutató fotót.

Követőit vasárnap este sem hagyta kontent nélkül, Magyar Péter egy saját képgalériát is megosztott közösségi oldalán:

A NER egykori kedvezményezettje a rendszer egésze helyett kíván alternatívát nyújtani, ezért úgy döntött, vitára hívja mind Orbán Viktort, mind Gyurcsány Ferencet. Maguk helyett Dobrev Klárát és Deutsch Tamást javasolta a a Fidesz és a DK.

Most viszont újra Magyarnál pattog a labda, neki kell választ adnia .

(Címlapkép: A Magyar Péter által meghirdetett Nemzeti menet a Parlamentnél 2024. április 6-án - Facebook)