A Budapest Bank dolgozóit Mészáros lepi meg Mészáros termékekkel húsvét alkalmából

A Budapest Bank dolgozóit Mészáros lepi meg Mészáros termékekkel húsvét alkalmából

Egy vérbeli vezető tudja, hogy cége sikere az alkalmazottain és azok megbecsülésén áll vagy bukik. Egy vérbeli vezetők között is kimagasló főnök pedig előre gondol a leendő besztottjaira. Pont ilyen kiemelkedő személyiség Mészáros Lőrinc, aki húsvétra ajándékcsomagot oszt a Budapest Bank a dolgozóinak, ráadásul nem is akármilyen kis válogatásból álló boxokat!

Ismeretes, a Budapest Bank hamarosan egyesül az MKB-val és a Takarékbankkal, így 2023-ban egységes pénzintézetet alkotnak majd. Az MKB legnagyobb tulajdonosa Mészáros Lőrinc, aki már most gondját viseli leendő foglalkoztatottainak.

2023-től jön az új magyar szuperbank

A Magyar Bankholding Zrt. elfogadta a Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarékbank egyesülésére vonatkozó ötéves üzleti stratégiát, amelynek értemében 2023-tól alkot egységes pénzintézetet a három szereplő, és a következő öt évben a teljes profitját visszaforgatja a működésébe - írják a közleményben.

 A hvg.hu-nak egy olvasója küldte el a pontos listát, melyből kiderül: természetesen Mészáros csakis a legjobb minőségű élelmiszerekből és italokból válogatott, így saját cégeinek termékeivel lepi meg a munkavállalókat:

  • egy kiló a lisztek royce rolls-ából, amit Mészáros malma őrölt
  • egy tízes doboz tojás, ami az ország legjobb tyúkjaitól származik
  • egy üveg a legjobb Mészáros-féle borból, amit valószínűleg maga a volt felcsúti polgármester kóstolt
  • és fél kilónyi pulykakolbász egy negyedik cégétől, így biztosak lehetünk benne, hogy a hústartalma 110 százalék fölötti lehet 

Magyarország leggazdagabb embere olyannyira bőkezű, hogy a finom falatokon felül a dolgozók a csomagban találnak még mézet (Mészáros legszorgosabb méhecskéi által készítve), a prémium kategóriában is prémiumnak számító keménysajtot, egy kiló pulykasonkát és a gyermekekre gondolva egy darab csokitojást.