A kormánylap megmutatta a Vakcinainfo SMS-ét, amelyben lemondják a hétvégi oltást

A kormánylap megmutatta a Vakcinainfo SMS-ét, amelyben lemondják a hétvégi oltást

„Tisztelt Oltásra Regisztrált! Tájékoztatjuk, hogy az AstraZeneca-vakcinával hétvégére tervezett oltás technikai problémák miatt elmarad. így az Ön oltására is egy későbbi időpontban, de rövidesen sor kerül. Kérjük, hogy a csütörtökön SMS-ben kapott meghívóját vegye tárgytalannak. Az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk. Üdvözlettel: Vakcinainfo” 

A kormánypárti Magyar Nemzettel állítólag egy olvasójuk osztotta meg a nemrég kapott SMS-t.

Ahogy arról beszámoltunk, pénteken a kormányzat lemondta a hétvége tervezett oltási kampányát, miközben Orbán Viktor még mindig nem jelentette be egyetlen konkrétumot sem a jövő heti szigorításokról. 

Egyébként a Koronavírus Sajtóközpont arról írt, hogy a háziorvosoknál és a kórházi oltópontokon a következő napokban is zajlik a regisztrált idős emberek oltása a Sinopharm, a Moderna- és a Pfizer-vakcinával.

Egyedül az AstraZeneca-vakcinával való oltást függesztették fel, de a jövő hét második felében ezzel is oltanak majd.

A többi három oltóanyaggal jelenleg és a hétvégén is zajlik a tömeges oltás. A következő napokban így csaknem 400 ezer ember lesz beoltva - közölte a sajtóközpont.

„Segítünk! Ne hagyja el a gépjárművét! Ha elfogy az üzemanyaga, üljön át másik gépjárműbe! Belügyminisztérium.”

- emlékezetes, a Belügyminisztérium 8 évvel ezelőtt, 2013. március 15-én ezzel az SMS-sel próbált segíteni azokon az autósokon, akik akkor a magyarországi utakon a havazás miatt elakadtak.