Schadl György nyomkövetővel a lábán huppant be 40 milliós Audijába, hogy ügyeket intézzen

Schadl György nyomkövetővel a lábán huppant be 40 milliós Audijába, hogy ügyeket intézzen

A korrupt végrehajtóvezér már nem ül börtönben, sőt hetente kétszer a házi őrizetet is elhagyhatja, hogy intézze az ügyeit, élvezze az életet. Felesége és ő is több tízmilliós kocsikkal furikáznak.

Igyekszik kihasználni a bíróság által rendelkezésére bocsátott időt Schadl György, a végrehajtói kar korábbi elnöke, a talán legkiemeltebb korrupciós büntetőügy fő vádlottja – számolt be a Blikk.

Völner Pál bűntársa már tavaly november óta nincs börtönben, a múlt hónapban pedig a bíróság úgy döntött, hogy hétfőnként és szerdánként elhagyhatja a lakhelyét is.

Schadl kipihent, jól néz ki, élvezi a tavaszi napsütést és a luxuséletet

A lap fotósa lencsevégre kapta, ahogy a bukott fideszes államtitkár Völner Pál bűntársa bepattan Audi A8 L Quattro típusú luxusautójába és boldogan elhajt.

Ennek az autónak az alapára 38 millió forint, de akár 42 millió forintba is kerülhet.

A NER korrupt végrehajtója a látszat ellenére továbbra is bűnügyi felügyelet alatt áll, ezért nyomkövetővel a lábán indult el újbudai luxusvillájából. A bulvárlap megkereste Schadl ügyvédjét, aki közölte velük, hogy védence bírósági iratokat ment tanulmányozni, illetve az ő irodáját is meg szokta látogatni a „szabadnapjain”.

Feleségével együtt több százmilliós autóvagyon birtokában vannak

A Magyar Bírósági Végrehajtói Kar korrupcióba belebukott elnöke az eljárás során zár alá vett autóit is használhatja, annyi a korlátozás, hogy nem adhatja el őket. A bulvárlap azt is megírta, hogy Schadl felesége, Schadl-Baranyai Helga hasonló szintű luxusautókkal jár, és rá még korlátozások sem vonatkoznak.

A végrahajtópáros autóinak összértéke több száz millió forintot tehet ki.

(Címlapkép: RTL Híradó)