Szijjártó azt mondta, hogy a Budapest Honvéd hívta meg a zárt kapus meccsre

Szijjártó azt mondta, hogy a Budapest Honvéd hívta meg a zárt kapus meccsre

Mi is beszámoltunk róla, hogy hiába volt zárt kapus a Honvéd-MTK Magyar Kupa-elődöntő, Szijjártó Péter külügyminiszter és Dzsudzsák Balázs, a válogatott csapatkapitánya a helyszínen tekinthették meg a meccset.

Szijjártó az RTL Híradójának kérdésére elmondta, hogy a múlt szombati mérkőzésen is a stadionban volt, akkor az MTK vendégeként, most a kispesti klub hívta meg:

A zárt kapus mérkőzések megrendezésének szabályai úgy szólnak, hogy a részt vevő klubok korlátozott számban vendégeket hívhatnak a mérkőzésre. És engem a Budapest Honvéd hívott meg, a családommal és egy barátommal együtt, aki történetesen a magyar válogatott csapatkapitánya

Kun Gábor, a Budapest Honvéd ügyvezetője Szijjártó futsalos csapattársa volt, de vezérigazgató-helyettesként a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.-nél is dolgozott, ami a külügyminisztériumhoz tartozott.

"Mert ilyet nem lehet" - Szijjártó Péter lemondását követeli a Jobbik a miniszter belógása miatt

Ahogy arról beszámoltunk, Szijjártó Péter külügyminiszter és Dzsudzsák Balázs (celeb)focista a koronavírus-járvány lassítása érdekében zárt kapuk mögött lejátszott Honvéd-MTK kupameccsről posztolt egy fotót. Hogy mennyivel érnek többet ők, mint mondjuk a Honvéd és az MTK szurkolói, azt nem tudjuk, lehet, hogy csak erősebb az immunrendszerük, mindenesetre Szijjártó Péternek kormánytagként van némi politikai felelőssége is.