"Ennyi hülye vén kurvát!" - mondta a fideszes, erre ő lett az év polgármestere

Ilyen egy fideszes példakép?!

A Szolnok Megyei Közgyűlés kormánypárti többsége Szalay Ferencet választotta az év polgármesterévé. Ez a fideszes polgármester nem arról híres, hogy felvásárolta a Balatont - az Mészáros Lőrinc -, onnan emlékezhetünk rá, hogy le "hülye vén kurvázta" az elégedetlenkedő nyugdíjasokat.

Ez az idősekkel szembeni határozott kiállás annyira megtetszett a fideszes politikusoknak, hogy Szalay Ferencet, Szolnok polgármesterét választotta a kormánypárti többségű Megyei Közgyűlés az év polgármesterének.

Persze az, hogy a fideszes politikus vén kurvának tartja a nyugdíjasokat csak a kisebbik dolog, az viszont komoly gond lehet, hogy Orbán Viktor, Bajnai Gordon útját követve tovább emeli a nyugdíjkorhatárt - egyben csökkenti a nyugdíjkifizetéseket.

Mi van a röfivel? Megdöglött? Nem jönnek a számok?

Frissítés: Csányi Tamás, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés jobbikos frakcióvezetője „minden jóérzésű magyar állampolgár” nevében felszólította Szalay Ferencet, hogy mondjon le a kitüntetésről. Mint fogalmazott, „sajnálatos, hogy a Fidesz idáig züllesztette a közéletet, hogy ez nem csak 'belefér', hanem jutalmat is érdemel.”