"Magyarázkodik a kisköcsög" - Kubatov Gábortól kapott levelet a jobbikos jelölt

Párttársa helyett véletlenül a jobbikos jelöltnek ment az e-mail. 

Bencsik mai Facebook-bejegyzésében azt írja, egy vitára szerette volna kihívni Földesit, aki azonban nem vállalta a vélemények nyilvános ütköztetését, ehelyett "a legolcsóbb habonyi propagandát zúdította" a jobbikos képviselő-jelöltre. A jobbikos politikus viszontválaszára aztán meglepő módon 

Kubatov Gábor e-mailje érkezett reakcióként. 

A fideszes pártigazgató levelében pusztán annyi állt:

"Magyarázkodik a kisköcsög."

Az e-mailt minden bizonnyal nem Bencsiknek, hanem Földesinek szánta, csak véletlenül neki is elküldte. Úgy tűnik, az internet kezelése ma nehezen megy a narancsuniverzumban. Huth Gergelynek, a Pesti Srácok főszerkesztőjének egy, minden bizonnyal belső csoportba szánt, Vona Gábor elleni provokációra felkészítő üzenete is a Jobbiknál landolt

Bencsik esetében az igazán érdekes kérdés az:

hogyan került egyáltalán a levélváltásba Kubatov?

"Földesi Gyula nem tudott egyedül megfogalmazni egy épkézláb választ? Olyan erős lenne a fideszes kontroll, hogy a politikusaik nem hogy vitára nem állhatnak ki, de még e-mailt sem írhatnak önállóan, saját kútfőből? Vagy ez lesz a szellemi nívó a simicskázás és sorosozás után: köcsögözés?"

 - teszi fel a kérdést a jobbikos jelölt. 

Hozzáteszi: nem félemlíti meg "sem a primitív hangnem, burkolt fenyegetőzés. "

"Április 8-án az egész bandátok bukni fog, és meglesz a műértő közönsége a stílusotoknak: a börtönben."

 - üzeni Bencsik János. 

Kubatov Gábornak egyébként valószínűleg nem az volt élete legfelhőtlenebb hete. Egykori "problémamegoldója", a gyilkosságért korábban 10 évet ült Szabó "Szőke" Ferenc számos, súlyos bűncselekmény gyanúját felvető viselt dolgáról számolt be a Privátkopónak.

Kitálalt az emberölésért ült Szőke: "felső körökből utasítottak, hogy védjük a Fidesz-székházat, verjük szét a Fradi-edzőt és Kassait"

"Szőke" még a kilencvenes évekből, szurkolói körökből ismeri Kubatov Gábort, aki a Ferencváros élére kerülve több fontos megbízatást is adott neki. Az elsőt 2013 márciusában, amikor a tervezett Alaptörvény-módosítás ellen tiltakozó, a Fidesz székházába behatoló diákokat szorították ki.

 

Kubatov egykori „problémamegoldója" szerint nem véletlen, hogy a Fidesz egyik riválisának méhészete leégett

Újabb elképesztő ügyet fedett fel a Privatkopo.hu bűnügyi portálnak a korábban emberölésért is elítélt Szabó „Szőke" Ferenc, aki hét évig volt a ferencvárosi labdarúgócsapat úgynevezett szurkolói koordinátora. „Szőke" ebben a pozíciójában a Fradi-elnök és Fidesz-alelnök/pártigazgató Kubatov Gábor legbelsőbb köréhez tartozott. Az egykori „szurkolói koordinátor" egy 2014. októberi önkormányzati választásról árult el súlyos információkat.