Digitális vendégmunkások: Ázsiai kamuprofilok lájkolják Varga Judit Magyar Péter ellen hangoló posztját

Digitális vendégmunkások: Ázsiai kamuprofilok lájkolják Varga Judit Magyar Péter ellen hangoló posztját

Erősen úgy tűnik, Orbán Viktor rendszere ismét ázsiai vendégmunkásokra költi a magyar adófizetők pénzét. Ha féltik a hatalmukat, ettől az eszköztől sem rettennek vissza.

Több száz, vagy akár több ezer ázsiai nevű és profilképű (ál)profil lájkolta Varga Judit posztját. Ez az a poszt, amit azután posztolt a bukott igazságügyi miniszter, hogy Magyar Péter nyilvánosságra hozta: a „suttogó propaganda″ azt terjeszti róla, hogy megverte a volt feleségét, és emiatt többször kellett rendőrt hívni hozzájuk. Ezeket a vádakat pedig abszurdnak nevezte.

Ezt követően posztolt Varga Judit egy kapcsolati erőszakról szóló videót. Erre reagálva a Rogán Antalnak sokszor odamondó Magyar Péter arról írt,

Én mint a gyermekeim anyját, téged egészen eddig védtelek egy ország előtt. Nem tudom, mivel zsarolnak és azt sem, hogy miért teszed ezt a gyermekeinkkel.

Rogánék nem bízzák a véletlenre

Magyar Péter minden egyes megszólalásával, posztjával több tízezer lájkot ér el. Ezt irigyelhette el a fideszes propagandagépezet, amelyik amúgy nem szűkkeblű a közpénzmilliárdok elszórását illetően sem. Balásy Gyula cégei révén égettek el 10 milliárd forintot a tavalyi konzultációra.

Nem szégyellnek Orbánék vendégmunkás segítséget kérni

A lényeg az, hogy Varga Judit sugalmazó posztját több száz, de az is lehet, hogy több ezer ázsiai, feltűnően kamuprofil lájkolta. Vettek tehát a bukott miniszternek egy kis elérést. Nem is ragozzuk tovább, a képernyőképek magukért beszélnek:

Úgy látszik, ha Orbán Viktor és rendszere félti a hatalmát, ettől az eszköztől sem rettennek vissza.