Jobbik-Konzervatívok: Gulyás szerint örülni kellene a kínai vegyszereknek és a vendégmunkásoknak?

Jobbik-Konzervatívok: Gulyás szerint örülni kellene a kínai vegyszereknek és a vendégmunkásoknak?

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a mai Kormányinfó során rekordgyanús mennyiségű hazugsággal igyekezett elterelni a figyelmet a kormány által előidézett, egyre mélyülő megélhetési válságról – írja az ellenzéki párt sajtóközleménye.

A jobbikosok csodálkoznak, hogy Gulyás szerint az egyre több helyen felbukkanó akkumulátorgyáraknak egyenesen örülni kellene.

A Jobbik-Konzervatívok szerint akkumulátorgyárak helyett béremelés kellene:

A magyar földbe nem kell kínai vegyszer, a honfitársaink bérét letörő keleti vendégmunkások százezrével történő betelepítése helyett pedig normális, a nyugati átlaghoz legalább közelítő béreket kell biztosítani a magyar munkavállalóknak!

Hozzátették: Gulyás a jelek szerint ma arra is ráeszmélt, hogy Európa-rekorder infláció és Európa-bajnok élelmiszerdrágulás sújtja a magyar családokat, ugyanis megjegyezte, hogy az infláció rossz dolog, és azt le kell törni.

Az ellenzéki párt szerint nagy kár, hogy a miniszter nagyjából egy évet késett ezzel, az üres szavaktól pedig továbbra sem telnek könnyebben a magyar családok mindennapjai, hiszen a brutális infláció, a megfizethetetlen élelmiszerárak éppen a velejéig korrupt kormány oroszbarátsága és elhibázott gazdaságpolitikája miatt sújtják a magyar embereket, akik a rendszerváltás veszteseiként ráadásul már régiós szinten is keveset keresnek.

A Jobbik-Konzervatívok sajtóközleménye hangsúlyozta:

Propagandával nincs kiút a válságból! Felelős, a magyar nemzeti érdekeket szolgáló kormányra van szükség! Normális béreket, normális életet!

(Címlapkép: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. július 27-én. MTI/Bruzák Noémi)