Brenner Koloman: Ha Orbán nem építhet uniós pénzből kisvasutat, akkor épít kínai pénzből akkugyárat

Brenner Koloman: Ha Orbán nem építhet uniós pénzből kisvasutat, akkor épít kínai pénzből akkugyárat

A Jobbik-Konzervatívok frakcióvezető-helyettese szerint a fideszesek kapzsiságuk miatt veszélyeztetik az ivóvizeinket, eldobták migrációellenes politikájukat is, elvtelenek és eladják a hazájukat.

Orbán tucatjával hozza a környezetünket mérgező, veszélyes anyagokkal foglalkozó kínai akkugyárakat Magyarországra. A gyárakba tízezrével hozzák a külföldi munkásokat – írta az elmúlt időszakban elharapózott fideszes-kínai akkumulátorgyár-dömpingről Brenner Koloman.

Szerinte egyértelmű, hogy mi az oka annak, amiért a magát nemzetinek hazudó kormány kiárusítja hazánkat a kínaiaknak:

Azért történik ez, hogy az Orbán-család és a Fidesz oligarchái az uniós támogatások elmaradása ellenére is pénzhez jussanak.

Hozzátette: ha nem építhetnek uniós forrásból kisvasutat, akkor építenek kínai forrásból akkugyárat. Mindegy, honnan jön, csak legyen meg a pénzük.

A kapzsiságuk miatt veszélyeztetik az ivóvizeinket, ezért dobják el még a migrációellenes politikájukat is. Elveik nincsenek, a hazájukat is eladják.

(Címlapkép: Hszi Csin-ping kínai elnök fogadja Orbán Viktor miniszterelnököt Sanghajban 2018. november 5-én. MTI/Hszinhua)