Jobbik: Az ég kék, a fű zöld, a kormánynak Moszkva érdeke az első

Jobbik: Az ég kék, a fű zöld, a kormánynak Moszkva érdeke az első

Ezúton is azt követeli a konzervatív párt a kormánytól, hagyjon fel elhibázott politikájával, a magyar embereket és életszínvonalukat ne távolítsák Európától, hanem folyamatosan közelítsék ahhoz.

A mai Kormányinfón is világossá vált, hogy az Orbán-kormány az igazságos béke helyett továbbra is a putyini békét tartja kívánatosnak – reagált friss közleményében a Jobbik-Konzervatívok. Az elhangzottakat úgy értékelték:

"Gulyás Gergely a háború kapcsán a NATO felelősségét boncolgatta, pedig az igazságos békéhez csak egy út vezet: mindenekelőtt ki kellene végre a kormánypártoknak is mondaniuk, hogy „Ruszkik, haza!”, vagyis első lépésként az agresszor orosz csapatok hagyják el a megszállt területeket! A kormány saját magát leplezi le azzal, hogy ezt nem teszi meg. Azért nem, mert – a magyar nemzeti érdekekkel ellentétes módon – legszívesebben kiléptetnék Magyarországot a biztonságot jelentő Európai Unióból, a vesztesek oldalára állítva ezzel hazánkat."

Az ellenzéki párt arra is kitért:

"Sajnálattal vettük tudomásul, hogy az inflációt tovább növelő kommunista ársapkák is maradnak. Ugyanakkor a Jobbik-Konzervatívok üdvözli, hogy az online árfigyelő rendszerre tett korábbi javaslatunkat jelentős késéssel ugyan, de elfogadta a kormány. Kár, hogy nem tették meg ezt jóval hamarabb, sokat spóroltak volna a magyar családok számára."

"A Jobbik-Konzervatívok egyedüli jobboldali pártként azért küzd, hogy Magyarország a győztesek mellé álljon, és maradjon a biztonságot nyújtó Európai Unióban! Ezúton is követeljük a kormánytól, hogy hagyjon fel elhibázott politikájával, a magyar embereket és életszínvonalukat ne távolítsák Európától, hanem folyamatosan közelítsék ahhoz!"

– húzták alá.

Címlapkép: Alfahír-grafika