Jobbik-Konzervatívok: A kormányon múlik a fideszes migránsmunkás-lerakatok felszámolása

Jobbik-Konzervatívok: A kormányon múlik a fideszes migránsmunkás-lerakatok felszámolása

A névleg "keresztény", "konzervatív" és "nemzeti" Orbán-kormány látszatpolitizálást folytat migránsügyben: a propaganda szintjén uszítanak az idegenek ellen, közben viszont több százezer ázsiai vendégmunkást akarnak letelepíteni hazánkban. Az ellenzéki párt azonnali lépéseket követel.

Ahogyan az a magyar sajtóban megjelent, már több hazai településen, többek között Mikepércsen, Sárándon és Hosszúpályiban is olyan ázsiai migránsmunkásokat szállásoltak el, akik a közelben akkumulátorgyárat építenek – írta sajtóközleményében a konzervatív, ellenzéki párt.

A tudósításokból kiderül, hogy többtucatnyi migránsmunkás él családi házakban – rengeteg szemetet termelve és megzavarva a települések eddigi nyugodt életét.

Az érintett önkormányzatok eltérő stratégiákat dolgoztak ki a helyzet kezelésére. A Jobbik-Konzervatívok követeli, hogy a kormány azonnal szüntesse meg az exlex állapotot a migránsmunkás-szállók ügyében.

Az önkormányzatok, illetve a jegyző kapjon meg minden jogosítványt a féllegális munkásszállások ellenőrzésére és felszámolására Amennyiben ezt nem teszi meg a Fidesz-kormány, azzal beismerik, hogy migránsmunkás-lerakattá akarják változtatni a magyar településeket – írták.

Mára egyértelművé vált, hogy a Fidesz átverte az embereket és lakosságcserét hajt végre Magyarországon

– mutatottattak rá.

Hangsúlyozták: az elmúlt években azt hazudták, hogy nem engednek migránsokat hazánkba, most azonban a napnál is világosabbá vált, hogy százezrével telepítenek Magyarországra ázsiai migránsmunkásokat, akik elveszik a magyarok munkáját, letörik a magyarok bérét és megbontják Magyarország kulturális egységét.

A kormányon múlik a fideszes migránsmunkás-lerakatok felszámolása, ezért a Jobbik-Konzervatívok felszólítja a fideszes kormányt, hogy tegyen rendet a magyar településeken.

(Címlapkép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök és Li Ko-csiang kínai miniszterelnök kétoldalú tárgyalásukon Pekingben 2019. április 25-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs)