Jobbik-Konzervatívok: Elég a kampányígéretekből, Iváncsa nem lesz migránsmunkástelep!

Jobbik-Konzervatívok: Elég a kampányígéretekből, Iváncsa nem lesz migránsmunkástelep!

Ahogy az ország több tucat települése, úgy Iváncsa is áldozatul eshet a kormány veszélyes tervének, ugyanis az SK Innovation terjeszkedése egyet jelent a környezet- és zajszennyezéssel, a helyiek életkörülményeinek veszélyeztetésével és a vendégmunkások betelepítésével.

A Fejér vármegyei Iváncsa fideszes polgármestere, megérezve a kampány szelét, felemelte ugyan a hangját az SK Innovation által fenyegető veszélyekkel szemben, a Jobbik-Konzervatívok már hónapok óta figyelmeztet:

„ez és az ehhez hasonló beruházások csak a kormány érdekeit szolgálják, a magyar emberek mindennapi életére csak káros hatással lesznek majd.”

Az Orbán-kormány által számolatlanul betelepítendő vendégmunkások hada veszélyezteti a magyar gazdaságot, a kultúrát, és garantálja azt, hogy a magyar bérek továbbra is méltatlanul alacsonyak maradjanak – írta sajtóközleményében az ellenzéki párt. Szerintük ez tovább fokozza majd a magyarok elvándorlását, hiszen honfitársaink elesnek a munkalehetőségektől is, emellett amíg a migránsmunkások lakhatására luxusszállókat építenek, addig a magyar embereknek, különösen a fiataloknak lassan megoldhatatlan kihívás lesz ugyanez.

A Jobbik-Konzervatívok rögzítette, hogy nem elégszik meg a Fidesz-kormány meghátrálásával, miszerint eddigi formájában visszavonták a migránsmunkások betelepítését megkönnyítendő törvényjavaslatot. Az ellenzékiek tovább folytatják a munkát, nem engedik, hogy a Fidesz migránsmunkás-teleppé silányítsa hazánkat – ígérték.

Magyarország nem lesz migránsmunkás-szálló, nem a betelepítésre, igen a magyar emberek béremelésére

- szögezte le végül a Jobbik.

(Címlapkép: Dudás Róbert és Kálló Gergely - Béli Balázs/Alfahír)