Magyar Péter kitálal: Elárulta Tóni, Ádám és Barbara teljes nevét, az ügyészségre is beviszi bizonyítékait

Magyar Péter kitálal: Elárulta Tóni, Ádám és Barbara teljes nevét, az ügyészségre is beviszi bizonyítékait

Magyar Péter kiposztolta, hogy a végrehajtói maffia nyomozati irataiban szereplő Tóni, Ádám és Barbara teljes neve Rogán Antal, Nagy Ádám és Rogán Barbara.

Magyar Péter azzal vált ismertté, hogy kilépett a NER-ből, miután Novák Katalin és Magyar volt felesége, Varga Judit lemondásra kényszerült a kegyelmi botrány miatt. Azóta többször is megszólalt arról, milyen botrányosan működik Orbán Viktor rendszere. A legélesebben Rogán Antalt kritizálta. Március 15-én pedig "zászlóbontó" rendezvényén 35 ezer ember előtt jelentette be, hogy Talpra Magyarok Közössége néven indít rendszerváltó mozgalmat, illetve pártot.

Az újdonsült politikus most újra Rogán Antalra nézve kínos adatokkal állt elő a végrehajtói maffia kapcsán. Facebook-oldalán arról írt, hogy A Schadl-Völner-ügy nyomozati irataiban szereplő Tóni, Ádám, Barbara teljes neve: Rogán Antal, Nagy Ádám, Rogán Barbara.

“Schadl György, a Végrehajtói Kamara korrupt vezetője, elsőrendű vádlott, Rogán Antal embere volt. Erről és további terhelő információkról miniszterektől szereztem tudomást és bizonyítani tudom”

- tette hozzá.

Magyar Péter azt ígéri, csütörtökön meg is teszi a bizonyítást a Központi Nyomozó Ügyészségen.

(Címlapkép: Béli Balázs/Alfahír)