Párként él együtt Mészáros Lőrinc exneje és Joshi Bharat

Párként él együtt Mészáros Lőrinc exneje és Joshi Bharat

A hír igaz, együtt vagyunk Beatrixszal. Ennél többet azonban nem szeretnék elárulni sem most, sem a jövőben a magánéletemről 

- erősítette meg a értesülést az indiai származású televíziós a Blikknek, s egyúttal azt is kérte, mindenki tartsa tiszteletben a magánéletüket.

Mindkettejükben közös, hogy nemrég váltak el: Mészáros Lőrinc és akkori neje 36 év után tavaly, míg Bharat 31 évnyi házasság elteltével nyújtott be válókeresetet. A bulvárlap úgy tudja, a korábban Mészárosné Kelemen Beatrix néven ismert volt gázszerelő- és milliárdosfeleség és Joshi Bharat most már Budán élnek együtt.

A Blikk információi szerint a Life TV-ben kerültek közelebb egymáshoz, ahol Kelemen Beatrix a tévét üzemeltető Media Vivantis Zrt. elnöke, tulajdonosa.

Mészáros volt felesége a válást követően majdnem minden olyan cégből kiszállt, ahol tulajdonos és/vagy ügyvezetőként szerepelt. Bejegyzett lakcíme tavaly novemberben még az V. kerületben volt Budapesten.

Mészárosék a válással nem feleznek: az asszony nyár végéig szinte az összes cégből kiszállt

Mára - egy kivétellel - az összes olyan cégből kiszállt Mészáros Lőrinc felesége, melyben korábban tulajdonos és/vagy ügyvezető volt - vette észre a cégnyilvántartás adataiban a Magyar Hang.