Alternatív valóság: Orbán Viktor nevetve szörföl a harmadik hullámon a Ripost címlapján

Alternatív valóság: Orbán Viktor nevetve szörföl a harmadik hullámon a Ripost címlapján

Szemünk előtt zajlik a történelem: noha a héten már nem terveztünk a Riposttal foglalkozni, miután pár napja megírtuk, hogy felháborító és gusztustalan címmel írt cikket egy brutális gyerekgyilkosságról, egy címlap erejéig mégis muszáj ismét idecitálni a nemrégiben hetilappá alakult, színvonaltalan kormányzati bulvárlapot, mivel hatalmasat alkotott valósághamisításban.

Miközben a csütörtökön Gulyás Gergely által septiben bejelentett komoly szigorításokkal kapcsolatban pontos kormányzati tájékoztatás és friss Magyar Közlöny híján még most is rengeteg a kérdés és bizonytalanság, a káoszos tömeges oltásokkal kapcsolatban pedig összevissza beszéltek, mire az operatív törzs pénteki tájékoztatóján végül kibökték, hogy 74 ezer ember hétvégére tervezett oltását technikai hibák miatt elhalasztják.

Káosz - Bejelentették, hogy elmarad a hétvégi tömeges oltás, majd törölték a hírt

Óriási káosz uralkodik az oltási rendszer technikai háttere miatt, amelyről már maga Orbán Viktor miniszterelnök is szót ejtett péntek reggeli interjújában. A kormányfő a Kossuth Rádiónak azt mondta, hogy eddig a háziorvosok hívták be a betegeket, most azonban tömegesen oltanak, és „át kell állni az adatalapú oltásra", viszont az adatalapú oltásnál „ha az adatok nem stimmelnek, akkor sajnos semmi nem stimmel".

Ha esetleg nem ivott ma még elegendő kávét, akkor elég, ha egy pillantást vet a Ripost hétfői címlapjára, és máris rendbe jön a vérnyomása.

Íme a mestermű:

A rendkívül igénytelen grafikán van ám minden:

  • oltásellenes baloldal,
  • Gyurcsány,
  • Dr. Gődény,
  • százféle vakcina,
  • bénázó EU,
  • túl gyors nyitás,
  • és persze a Magyarország Kormánya deszkán szörfölő Orbán Viktor

Nem is ragoznánk túl, álljon itt két megjegyzés:

Emlékezetes, a miniszterelnök tavaly szeptemberben azt mondta,

"mindenki megnyugodhat: ha valaki elkapja ezt a betegséget, meg fogjuk gyógyítani."

A hivatalos kormányzati tájékoztató oldal adatai alapján péntekre 15 619 főre emelkedett a halálos áldozatok száma.