Végleges: mutatjuk a Jobbik-Konzervatívok EP-listájának első öt jelöltjét

Végleges: mutatjuk a Jobbik-Konzervatívok EP-listájának első öt jelöltjét

Kiderült, a neves professzor, Róna Péter EP-listavezető mellett kik képviselik majd a pártot a júniusi európai parlamenti választásokon.

A Jobbik-Konzervatívok elnökségének döntése értelmében, illetve a párt választmányának elsöprő többségének támogatásával véglegesült a Jobbik európai parlamenti listájának első öt jelöltje – tudatta szerkesztőségünkkel az ellenzéki párt.

A Jobbik közleményében kifejti:

Idén június 9-én az európai parlamenti választásokon óriási lesz a tét. Listavezetőnk, Róna Péter nem túlzott, amikor azt mondta: Talán a mostani az utolsó lehetőség, hogy a Nyugat része maradjunk! Nem kevesebb a feladatunk, mint az, hogy megakadályozzuk a Fideszt, hogy kivezesse hazánkat az Európai Unióból! A Szent István által kijelölt utat kell követnünk, mert Európa jelenti a biztonságunkat, minden szempontból.

„A történelmi feladatra már korábban megtaláltuk a legalkalmasabb embert Róna Péter személyében, aki az Antall József-i nemzeti minimum gondolatát szeretné az EP-ben képviselni, és vissza kívánja szerezni azt a megbecsülést, amit az '56-os nemzedék egy életen át élvezett a világban, s amit a rendszerváltás utáni kormányok sárba tiportak” – fogalmazott a párt, majd ismertette:

Róna Péter jogász-, közgazdászprofesszor ezen küzdelmét segítenék képviselőtársként

sorrendben a lista első helyein szereplő politikusaik:

🟢 Gyöngyösi Márton, a Jobbik-Konzervatívok elnöke, jelenlegi EP-képviselője,

🟢 Balczó Zoltán, a párt volt európai parlamenti képviselője,

🟢 Kvárik Anita, a Jobbik-Konzervatívok elnökségi tagja,

🟢 Dudás Róbert, a Jobbik-Konzervatívok elnökségi tagja, az EU Régiók Bizottságának korábbi tagja, országgyűlési képviselő.

Minden felelősen szavazó honfitársunk támogatására számítunk!

– írták, végül aláhúzva: „Normális Magyarországot, európai béreket!”

(Címlapkép: Balczó Zoltán, Kvárik Anita, Róna Péter, Gyöngyösi Márton, Dudás Róbert - Jobbik-Konzervatívok)