Gyöngyösi Márton: a Fidesz már 2009-ben támogatta a migránsok betelepítését, 2023-ra felpörgették a tervüket, már toboroznak is

Gyöngyösi Márton: a Fidesz már 2009-ben támogatta a migránsok betelepítését, 2023-ra felpörgették a tervüket, már toboroznak is

Az Orbán-kormány megint Brüsszelre mutogat, pedig már régen kiderült, hogy vendégmunkásokra akarják cserélni a magyarokat. A Jobbik-Konzervatívok országos kampányban igyekszeik erre felhívni az magyar emberek figyelmét.

A kormány propagandagépezete folyamatosan másokat vádol migránsmpártisággal, hogy ezzel tereljék a figyelmet az elhibázott gazdaságpolitikájukról, az elszabadult inflációról, az egészségügy és az oktatás borzalmas állapotáról, de egyre egyértelműbb, hogy Orbán Viktor és a Fidesz azok, akik leginkább felelősek a Magyarországon – hívja fel a figyelmet a Jobbik-Konzervatívok elnöke.

Igazságbeszéd: 2001-ben több millió bevándorlóról beszélt Orbán!

Az már korábban is kiderült, hogy első kormányzása idején Orbán Viktor a bevándorlásban látta hazánk jövőjét: „Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét” — mondta 2001. június 7-én.

Az Átlátszó 2018-as cikke rámutatott, hogy a Fidesz 2009-es EP-programjában még kifejezetten migrációpárti politikát fogalmazott meg:

A Fidesz elsődlegesnek tartja, hogy Magyarország a majdani közös európai bevándorlási politika keretében aktív migrációs politikát folytasson, konkrét elképzelésekkel, határozott célokkal. Támogatjuk Magyarország munkaerő-szükségletének függvényében olyan migránsok hosszabb-rövidebb távú munkavállalását, illetve letelepedését, akik esetében sikeresen elősegíthető a magyar társadalomba való beilleszkedés.

2010-es hatalomra jutásuk óta persze nincsen programjuk, mert helyette csak hazug propagandával próbálják megtéveszteni a szavazókat, ám a tetteik („Ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok” – O.V.) egyértelműen rávilágítanak, hogy a helyzet csak a felszínen változott. Ha a Fidesz érdekei úgy kívánják, akkor a bevándorlásellenes máz alatt harmadik világbeli vendégmunkások százezreit telepítik be hazánkba.

A Fidesz 2009-es önleleplező programja kapcsány Gyöngyösi Márton, a Jobbik-Konzervatívok elnöke megjegyzi:

„Ekkor még legalább volt programja a Fidesznek. Azóta programok nincsenek, csak napi felméréseken alapuló, ám mégis diktatórikus döntések.”

Az ellenzéki párt a vendégmunkások jelentette egyre növekvő fenyegetettség miatt országos kampányba kezdett, hogy bemutassa az „Orbán-tervet”, ami szerint a kormány 500 ezer harmadik világbeli vendégmunkást telepít be Magyarországra, hogy őket dolgoztassák olcsón a közpénzmilliárdokkal megtámogatott távol-keleti multicégek üzemeiben.

Orbán Viktor már régen is idegen vendégmunkások betelepítésében látta a munkaerőhiány megoldását.

(Címlapkép: A kormány bevándorlásról szóló plakátja a főváros XV. kerületében, Rákospalota határában 2015. június 8-án. MTI/Máthé Zoltán)