Orbán-alagút – Jakab Péter: „Zsocával és föld alatti – alvilági – »keresztényeivel« elszaladt a ló”

Orbán-alagút – Jakab Péter: „Zsocával és föld alatti – alvilági – »keresztényeivel« elszaladt a ló”

Jakab Péter, a Jobbik elnöke, miniszterelnök-jelöltje a közösségi oldalán állt ki ismételten Stummer János mellett. Ugyanis, ahogy arról beszámoltunk, a kormánysajtó szerda reggel már éles támadásba lendült az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának elnökével szemben. 

"Egy nap se telt el, és máris lecsapott a rezsim Stummer Jánosra, a Nemzetbiztonsági Bizottság jobbikos elnökére, amiért nyilvánosságra hozta, hogy a kormány 2 milliárdért épít titkos alagutat Orbánéknak a Puskás-stadionba. Képviselőtársam ellen nemzetbiztonsági átvilágítást kezdeményeztek, mert hát micsoda kockázat van abban, ha valaki nem tartja titokban, hogyan majmolja Orbán Rákosit. Legutóbb neki voltak alagutas igényei a Népstadionba"

- hangsúlyozta a pártelnök. 

Jakab Péter egyértelműsítette: a polgári Magyarország helyett a pártállam lett az új politikai termék. Olyannyira - tette hozzá -, hogy Bayer Zsolt szerint,

akit zavar az alagút, az proli.

Kivéve Stummer Jánost, aki egyenesen hazaáruló, és nagyjából halálbüntetést érdemelne.

"Zsocával és föld alatti – alvilági – 'keresztényeivel' elszaladt a ló. Ki tudja hol áll meg? Én nem. Azt tudom csak, hogy mikor: 2022-ben. Mert mindennek van határa. Az Orbán-féle őrületnek is. Akkor majd betemetjük az árkokat, és az alagutakat is. Addig meg jöjjön, aminek jönnie kell: a harc árát megfizetjük, mert tudjuk, hogy egyetlen rezsim sem adja olcsón magát"

- hangsúlyozta a politikus, majd hozzáfűzte:

"alagút helyett jólétet minden magyarnak!"

Méterenként 40 millió forintba fog kerülni az Orbán-alagút

A Puskás Aréna a közösségi oldalán reagált arra, hogy Stummer János nyilvánosságra hozta, Orbán Viktor és vendégei számára egy titkos alagutat építenek az új stadion áll. A posztban elismerték valóban épül egy ilyen alagút, és azt is, hogy a tervekről nemzetbiztonsági szempontok alapján kell dönteni.

Emlékezetes, a Jobbik elnöke már kedd délután közös ellenzéki kiállásra szólított fel Stummer János mellett. Az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának jobbikos elnöke azzal váltotta ki az állampárt haragját, hogy nyilvánosságra hozta, titokban, 2 milliárd forintért egy alagutat akarnak építeni Orbán Viktornak és a vendégeinek a Puskás Aréna alá.