Jobbik-Konzervatívok: Egy normális országban a mai nap után Gulyás nem maradhatna a helyén

Jobbik-Konzervatívok: Egy normális országban a mai nap után Gulyás nem maradhatna a helyén

Az ellenzéki párt szerint az Orbán-kormány minisztere ordas nagy hazugságokat mondott és teljesen ostobának nézte a magyar választókat. Ezek után Gulyás Gergelynek le kellene mondania.

Kérdéses, hogy a nyári hőség vagy a kormánypárti propaganda által teremtett alternatív valóságban való túl mélyre merülés vezetett oda, hogy a Miniszterelnökséget vezető miniszter ma olyan elképesztő kijelentésekre ragadtatta magát a Kormányinfón, minthogy ők az elejétől kezdve elítélték az orosz agressziót, vagy hogy a státusztörvény esetében szerinte mindenről egyeztettek, ezért a végére már nem is tiltakozott senki az ellen – áll a Jobbik-Konzervatívok sajtóközleményében.

Szerintük egy dolog biztos:

Ilyen ordas hazugságok és a magyar választók ennyire nyílt ostobának nézése után egy normális országban az illetőnek sűrű bocsánatkérések közepette kellene távoznia a pozíciójából!

Az ellenzéki párt rámutatott: a valóság ugyanis az, hogy Orbánék oroszbarát politikája miatt nem jön a magyar embereknek járó EU-s pénz, és arra készülnek, hogy kivezetik hazánkat az unióból. A kormányon kívül mindenki által elítélt cselédtörvény pedig a jövővel szemben elkövetett történelmi bűn, ahogyan az is, hogy a Fidesz által csődközelbe juttatott gazdaság olyan szintű válsághoz vezetett, hogy a megszorítások kormánya már a családtámogatási rendszeren is szigorít – írták.

A Jobbik-Konzervatívok felelős, a magyar nemzeti érdekeket szem előtt tartó kormányt követel.

(Címlapkép: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. július 6-án. MTI/Máthé Zoltán)