Majdnem megduplázta tavaly árbevételét Orbán Ráhel budai bababoltja

Majdnem megduplázta tavaly árbevételét Orbán Ráhel budai bababoltja

A miniszterelnök lányának lesz miből finanszíroznia a luxuséletét, bár valószínűleg nem ez a bolt jelenti a saját lábán álló Orbán Ráhel fő bevételi forrását.

73 millióról 131-re növelte árbevételét az Odu Store Kft., Orbán Ráhel XII. kerületben található luxusbababoltja – számolt be a Telex. A céget a fideszes miniszterelnök lánya 2021-ben alapította. Maga a bolt két éve májusban nyílt meg, így a 2022-es 73 milliós árbevétel csak egy töredék üzleti évből származik, havi bontásban nézve viszont még így is növelte a forgalmat a cég.

Csak a bababolt bevételéből tíz darab 13 milliós karórát, vagy akár 52 darab 2,5 milliós táskát vehet Orbán Ráhel.

A veszteség ezzel együtt tovább nőtt, a 2022-es -56 millióról -80 millió forintra. A foglalkoztatottak számát viszont növelték, a 2022-es egy emberhez képest most már öt fő dolgozik a cégnél. A személyi jellegű ráfordításokra 34 milliót költöttek.

Ha a veszteség és a költségek miatt Ráhelnek már nem telne arra, hogy influenszerket nyaraltasson Budapesten, akkor a NER-es oligarcha férje, Tiborcz Isván biztos szívesen kisegíti. Elvégre családban marad...

A NER-en belül nem csak Orbán lánya érdeklődik a bababiznisz iránt: Mészáros Lőrinc idén áprilisban megvette a Brendon babaáruházláncot.