Pszichológiai alkalmassági vizsgálatot vezet be a kormány a gyermekotthonok vezetőinél - politikusoknál nem

Pszichológiai alkalmassági vizsgálatot vezet be a kormány a gyermekotthonok vezetőinél - politikusoknál nem

Félmegoldás, álmegoldás, vagy csak terelés a fideszes Rétvári Bence által büszkén bejelentett „szigorítás”? Orbánék továbbra sem vállaltak felelősséget a pedofilsegítő kegyelmi ügyében. Illetve Novák Katalinnal és Varga Judittal vitették el a balhét.

A vezető politikusok, kormánytagok és miniszterelnökök esetében továbbra sem vezetnek be pszichológiai alkalmassági vizsgálatot. Azonban a Fidesz ezt látja megoldásként arra, hogy a gyermekotthonokat a továbbiakban ne vezethessék olyan pedofil bűnelkövetők, mint az általuk kétszeresen is kitüntetett Vásárhelyi János. Ez persze még nem fogja megakadályozni, hogy a pedofilok bűntársai kegyelmet kapjanak a Fidesz új köztársasági elnökétől. Rétvári Bence bejelentette: „Máris itt az első szigorítás: Pszichológiai alkalmassági vizsgálat jön a gyermekotthonok vezetőinél”.

Orbán Viktor és a Fidesz előre menekül a pedofilbotrány elől. Csakúgy, mint Kaletánál tették korábban...

Kaleta Gábor perui nagykövet 19 000, azaz 19 ezer darab gyermekekről készült pornográf felvételt tartott a hivatali laptopján. Annyit bukott rajta, hogy hazarendelték, kapott egy felfüggesztettet, és megbüntették 540 ezer forintra (ennyit egy közlekedési ügyben is simán kaphat az egyszeri ember - a szerk.). Hogy a Fidesz körül kialakult botrány elüljön, akkor kitalálták az úgynevezett „gyermekvédelmi törvényt”, amit megtámogattak nemzeti konzultációval, Balásy Gyula féle óriásplakátokkal, megafonos hazugsághatdjárattal és persze az egészet mi fizettük. Ezen kívül a pedofília vádját megpróbálták az általuk „baloldalnak” nevezett ellenzékre terelni mondván, „ők a liberálisok, ők védik az LMBTQ-t”.

A dolog ott hibádzott, hogy Kaleta Fidesz nagykövete volt. Aztán jött Fohsz Tivadar ügye, aki a saját nevelt lányát kamerázta. Nem mellesleg ott volt még Tímár László, az üllői, pedofil tanár, aki történetesen fideszes.

Mivel a gyermekvédelmi törvény bevezetését már a korábbi pedofilügyeiknél elsütötték, jobb ötlet híján „szigorítanak” rajta.

„Ahogyan azt Orbán Viktor Miniszterelnök már bejelentette, a Kormány több szigorítást fog végrehajtani a gyermekvédelmi intézményekben, hogy soha többé ne essen bántódásuk a gyermekeknek sehol, így az intézmény falain belül sem” – írta Rétvári a Facebookon.

A fideszes államtitkár ismertette a szerdai kormányülés döntését. A gyermekvédelmi intézményvezetők és helyetteseik kinevezésének és foglalkoztatásának feltétele egy szigorú pszichológiai alkalmassági vizsgálat.

Ennek keretében teljes körű vezetési, személyiségi kompetenciákat, valamint szexuális devianciákat, függőségeket is vizsgálnak minden gyermekotthon vezetőjénél és helyettesénél

– írta.

Politikusoknál egyelőre nem vizsgálják a szexuális devianciákat és a függőségeket, valamint az esetleges felelős döntést korlátozó mentális betegségeket sem.

Református presbiterré választhatták a pedofilmosdató K. Endrét a szabadulása után

Akár 2 milliárd forintot is kaphat az adófizetők pénzéből a bukott köztársasági elnök

(Címlapkép: EzaLényeg.hu)